Clarence House

Location: St Albans

Type: Residential

Stage: Complete

Brief: Front extension, garage conversion, and complete refurbishment

302.jpg
103_1.jpg
101_1.jpg
203.jpg

The clients for this project had recently purchased this period property which was located in a conservation area, and close to Clarence Park, St. Albans. The existing internal configuration needed to be redesigned so to maximise functional and usable space, and to allow a better internal flow throughout the property. Along with reconfiguring the internal layout, the project included multiple extensions and a garage conversion, so to increase overall internal floor area. The project was completed in early 2019.

202.jpg
201.jpg
305.jpg
304.jpg
306.jpg
303.jpg
102.jpg
102 copy.jpg
101 copy.jpg
205.jpg
206.jpg
301.jpg
204.jpg
210.jpg